Vanaf maandag 7 juni is onze balie weer volledige werkdagen geopend. Bij onze wijkkantoren kunt u gewoon binnenlopen tijdens de spreekuren.

Baliebezoek
Als u de balie wilt bezoeken, vragen wij u van tevoren een afspraak te maken. Hiervoor belt u onze klantenservice op (030) 282 78 88. De balie is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08:00 tot 12.30 uur.

Waarvoor kunt u terecht?
U bent van harte welkom aan onze balie om eenvoudige zaken te regelen. Denk aan de huur opzeggen of uw sleutels ophalen. Veel van deze zaken kunt u ook online regelen op onze website www.boex.nl. Het is niet meer mogelijk om uw huur aan de balie te betalen.

Maatregelen tegen corona bij een bezoek aan Bo-Ex
Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers, hanteren wij deze regels:

Aanbellen bij ingang
Als u een afspraak heeft, dan kunt u aanbellen bij de deur naast de draaideur. Wij openen de deur voor u. Er kan maar één persoon tegelijk naar binnen. U mag iemand meenemen om u te helpen.

Wijkkantoren weer open voor spreekuur
Ook onze wijkkantoren gaan weer open. U kunt de buurtbeheerder hier spreken tijdens het spreekuur. Is er al iemand binnen? Dan vragen wij u buiten te wachten tot u aan de beurt bent. U vindt hier de tijden van de spreekuren.

Lees hier meer informatie over onze coronamaatregelen.